Με μεγάλη μου χαρά και καλοκαιρινή διάθεση, προσκαλώ όλους τους μαθητές από τις ομάδες μου καθώς επίσης αγαπητούς φίλους και γνωστούς μου σε ένα αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό γεγονός!

Όσοι από εσάς θέλετε να περάσουμε παρέα μια χαλαρή, ανέμελη μέρα απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα μπορείτε να έρθετε από το πρωί κατά τις 10.00, ώστε να διασφαλίσετε τις θέσεις σας στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες.Ειδάλλως μπορείτε να έρθετε αργά το απόγευμα για το Sunset trataka Meditation μέχρι τις 19.30.

Η μέρα μας δεν τελειώνει εδώ! Μετά την διαλογισμό θα έχουμε την δυνατότητα να λικνιστούμε στους σαγηνευτικούς ρυθμούς της μουσικής του Thymari Con Gusto beach bar, ώστε να αποχαιρετιστούμε με χορευτική διάθεση και μέσα το πνεύμα της χαράς, όπως αρμόζει στην πρακτική εφαρμογή της φετινής διδακτικής σαιζόν!

Save the date! 15/07/2018!

Thymari Con Gusto all day beach bar (54ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Θυμάρι Παλαιάς Φωκαίας).️

Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, ακόμη και αν δεν είναι εξοικειωμένοι με τη γιόγκα ή το διαλογισμό.

Παρακαλώ ενημερώστε για τη συμμετοχή και για την ώρα άφιξής σας στο messenger Swami Nirvikalpa ή στο email info@nirvikalpa.gr

Sunset Trataka Meditation - Open Invitation

Sunset Trataka Meditation – Open Invitation