Αγαπητοί φίλοι Χάρι Ομ!

Σας προσκαλώ σε ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο “Ζώντας τη γιόγκα στο άσραμ”, στις 30/06 1/07, με θέμα “Dharma and Spiritual life”.

Για να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με χαρά, έμπνευση και αισιοδοξία, οργανώσαμε σε συνεργασία με το Σατυανάντασραμ, το καθιερωμένο πλέον Σαββατοκύριακο διαμονής στο άσραμ!

Η λέξη ντάρμα έχει πολλαπλές έννοιες. Γενικά σημαίνει όλα τα καθήκοντα που έχει κάποιος στη ζωή του. Ντάρμα σημαίνει επίσης, για τον πνευματικό αναζητητή, να δρα σύμφωνα  με τον χρόνο, το χώρο και τις συνθήκες στις οποίες εμπλέκεται. Επίσης να κατανοήσει ποιος είναι ο ρόλος και  το καθήκον του σε κάθε κατάσταση και να δρα ανάλογα με τις εσωτερικές αξίες και τις αρχές του. Να κάνει αυτό που είναι ορθό, καλό και σοφό. Να εκφράζει  την ομορφιά που έχει μέσα του!

Σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτυχθούν κάποιες από τις ποιότητες του Σουάμι Σιβανάντα όπως είναι η τακτικότητα, απλότητα, προσαρμοστικότητα, ακεραιότητα και γενναιοδωρία.

Το σεμινάριο γίνεται με την καθοδήγηση της ιδρύτριας του Σατυανάντασραμ Ελλάδας, Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

•Πρωινές συνεδρίες γιόγκα (άσανα, πραναγιάμα, μούντρα, μπάντα).
•Νάντα γιόγκα (η γιόγκα του ήχου).
•Γιόγκα  Νίντρα  του συστήματος  Σατυανάντα.
•Βραδινό πρόγραμμα Σαββάτου με την απαγγελία του Μaha Mrityunjaya Mantra – μάντρα που απαγγέλεται για την υγεία και την ευημερία.
•Σάτσανγκ με την Σουάμι Σιβαμούρτι με θέμα: “Ντάρμα και πνευματική ζωή”.
•Σέβα γιόγκα – η γιόγκα της προσφοράς.
•Διαμονή στο άσραμ και γεύματα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα γιορταστεί για πρώτη φορά φέτος, η ημέρα που ο Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι εγκαινίασε το άσραμ, στις 29 Ιουνίου του 1985. Το πρόγραμμα είναι ολοήμερο. Το απογευματινό πρόγραμμα θα είναι από τις 18:00 ως τις 21:00 και θα περιλαμβάνει αναδρομή στο χρονικό εκείνων των ημερών, πούτζες, κίρταν, ομιλίες, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τις επισκέψεις του γκούρου στην Ελλάδα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε επίσης σε αυτό το πρόγραμμα, χρειάζεται να βρίσκεστε εκεί πριν τις 18:00.

Αφίξεις (για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου): Παρασκευή 29 Ιουνίου, ώρες 20:00 έως 21:30.
Αναχωρήσεις: Κυριακή 1 Ιουλίου, ώρα: 16.00.

Η εισφορά για το σεμινάριο του Σαββατοκύριακου είναι 75€. Περιλαμβάνει τα προγράμματα, τη διαμονή και τα γεύματα.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής είναι με εθελοντική προσφορά (νταξίνα).

Τι να έχετε μαζί σας
Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να φέρουν άνετα ρούχα και παπούτσια/ πέδιλα, καπέλο, σεντόνια, πετσέτα, χαρτί υγείας και είδη προσωπικής υγιεινής.

Επικοινωνία
Όσοι χρειάζεστε μεταφορικό μέσο για τη μετακίνηση σας προς και από το άσραμ, θα υπάρξει η δυνατότητα να μεταβείτε με κάποιο όχημα, αρκεί να το δηλώσετε έγκαιρα, με σημείο εκκίνησης το Μαρούσι.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο προσωπικό μου email:  info@nirvikalpa.gr

Σας περιμένουμε!

Με αγάπη και εκτίμηση

Swami Nirvikalpananda

“Dharma and Spiritual life”, διημερο σεμιναριο στο Σατυαναντασραμ