Κύκλος μαθημάτων για την εξισορρόπηση και εναρμόνιση των τσάκρα

Τι είναι τσάκρα σάντανα

Σύμφωνα με τα κείμενα της γιόγκα, η γιόγκα σάντανα είναι μία πνευματική πρακτική πειθαρχίας, για την επίτευξη  ενός συγκεκριμένου σκοπού. Μία από τις παραμέτρους της γιόγκα σάντανα είναι να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις αλλαγές που θα φέρει!

Τσάκρα σημαίνει κόμβος ή στρόβιλος ενέργειας και αφορά το ενεργειακό-ψυχικό μας σώμα. Αυτοί οι ενεργειακοί κόμβοι, τροφοδοτούν με ενέργεια τα εσωτερικά όργανα του σώματος, τους αδένες, τους νευρώνες και σχετίζονται επίσης με τον συναισθηματικό και ψυχικό μας κόσμο.

Φανταστείτε τα τσάκρα σαν τις χορδές μιας κιθάρας! Με τις τεχνικές των τσάκρα είναι σαν να “κουρδίζουμε” αυτή την κιθάρα, ώστε να παραχθεί μία αρμονική μελωδία! Αυτό σημαίνει ότι συντονίζουμε την ενέργεια σε κάθε τσάκρα, ώστε να επαναφέρουμε την μεταξύ τους φυσική κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Έτσι, η έκφραση της υγείας, της χαράς και της δημιουργικότητας στην καθημερινή ζωή μας γίνεται μία φυσική κατάσταση!

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ

Προσέγγιση των τεχνικών τσάκρα

Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων, προσφέρουμε workshops και κύκλους εβδομαδιαίων μαθημάτων, τα οποία καθοδηγούνται από την Swami Nirvikalpa.

Μέσα από την καθοδήγηση και στήριξή μου, της Swami Nirvikalpa, μπορείτε με ασφάλεια και μεθοδικότητα να εξοικειωθείτε με το σύστημα των τσάκρα. Επίσης, με την ενθάρρυνση και ενίσχυση από μέρους μου, σας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόζετε την τσάκρα γιόγκα ως τακτική σάντανα στη δική σας ζωή και να επωφελείστε από τους καρπούς της στην καθημερινότητα σας.

Η εκπαίδευση σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων γίνεται με δύο τρόπους:

  • Έξι workshops
  • Κύκλος εβδομαδιαίων μαθημάτων, που χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα: Level 1, 2, 3, 4.

Για την τρέχουσα σαιζόν, πραγματοποιούνται τα workshops και από τον κύκλο εβδομαδιαίων μαθημάτων, το level 3.

Chakra Sadhana Workshops

Chakra & Tattwa Sadhana- Level 3