Τριήμερα απόδρασης και ανανέωσης στη φύση 

Τι προσφέρουμε 

Κάθε χρόνο και σε τακτά διαστήματα, οργανώνονται τριήμερα απόδρασης και ανανέωσης στη φύση, που προσφέρουν ποιοτική και ευχάριστη διαμονή, σε απόσταση περίπου δύο-τριών ωρών από την Αττική, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμοι.

Συνδυασμός απόδρασης και Yogic Lifestyle

Πώς η γιόγκα, η κατ’εξοχήν επιστήμη διαχείρισης σώματος και νου, μπορεί να σας οδηγήσει στην αυτο-εξέλιξη; Μέσα από πρακτικές της γιόγκα, όπως άσανα, πραναγιάμα, διαλογισμό και συμβουλευτική για το πώς μπορείτε να υιοθετήσετε το yogic lifestyle, ερχόσαστε πιό κοντά στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Σε συνδυασμό με την ευεργετική και χαλαρωτική επίδραση της φύσης, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να εναρμονισθεί και ν’ αναζωογονηθεί πλήρως.

Συμμετέχοντας σε αυτές τις αποδράσεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι το δυναμικό για τις αλλαγές που επιθυμείτε για μια αρμονική ζωή υπάρχει μέσα σας και ότι η εξέλιξή σας βρίσκεται στα χέρια σας.

Η εμπειρία μου, μέσα από αυτές τις ολιγοήμερες αποδράσεις, έχει δείξει ότι η συνεύρεση και αλληλεπίδραση των ατόμων της ομάδας, καθώς και η ενθάρρυνση και ενίσχυση από μέρους μου, δημιουργούν ένα ισχυρό δυναμικό ενέργειας. Και είναι αυτό που συμβάλλει στο να κάνετε τα απαραίτητα βήματα και να προχωρήσετε στην επιθυμητή “μετατόπιση – αλλαγή”, ώστε να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας και τους στόχους σας.

Info

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ: Θα ανακοινωθούν

* Για όσους επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα retreats που οργανώνουμε, στείλτε μας e-mail στο info@nirvikalpa.gr