Καλό Πάσχα

Γράφει η
Καλό Πάσχα

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνοδοιπόροι, Χάρι Ομ!

Το Πάσχα, στην καρδιά της άνοιξης, είναι η λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, που περικλείει μέσα της όλων των ειδών τα συναισθήματα, από την αγωνία, τον πόνο, τη θλίψη, μέχρι την αγαλλίαση, την ελπίδα και τη χαρά για τη νίκη της ζωής που φέρνει η Ανάσταση!

Στην εσωτερική φιλοσοφία, κατανοώντας τη συμβολική φύση του Χριστού, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την έννοια της "Ανάστασης του Χριστού" που αντιπροσωπεύει συμβολικά την "αφύπνιση του Χριστού μέσα μας". Κατά μια έννοια είμαστε ο νεκρός Χριστός και χρειάζεται να αναστηθούμε στην πραγματική μας ταυτότητα, να αφυπνιστεί μέσα μας η επίγνωση της ουσιώδους φύσης μας!

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν... Πώς μπορούμε να προσεγγίζουμε την προσωπική μας ανάσταση; Πώς το Πάσχα μπορεί να είναι μια γιορτινή αφύπνιση;

Ας δοκιμάσουμε αυτές τις μέρες να εκδηλώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Ας νιώσουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε καταφέρει και ας την εκφράσουμε με κάθε τρόπο στον εαυτό μας και στους γύρω μας!

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή Ανάσταση και λαμπρό Πάσχα!

 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020 Swami Nirvikalpa, Olga Alexiou, All rights reserved.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: