Χάθα Γιόγκα και Διαλογισμός

Ένα μάθημα που συνδυάζει σωματικές και αναπνευστικές πρακτικές (άσανα και πραναγυάμα) από την Χάθα Γιόγκα, πρακτικές χαλάρωσης (γιόγκα νίντρα) και διαλογισμού για αποτελεσματική χαλάρωση και διαχείριση του stress καθώς και απλές συμβουλές για το πώς να εντάξετε τη γιόγκα και το διαλογισμό στην καθημερινότητα σας. Ένα μάθημα για την βελτίωση της σωματικής και νοητικής υγείας μας, κατάλληλο για όλους. 

Η διδασκαλία μου περιλαμβάνει πρακτικές και εργαλεία από το σύστημα Σατυανάντα, που συνδυάζει την παράδοση με την επιστημονικότητα και δίνει έμφαση στην εφαρμογή της γιόγκα και του διαλογισμού ως τρόπο ζωής, στα οποία εξασκούμαι και διδάσκω συστηματικά πάνω από τριάντα πέντε χρόνια.

Πληροφορίες για τα μαθήματα

ΠΟΥ: Μαρούσι

ΠΟΤΕ: Κάθε Τρίτη, ώρα 18:00-19:30

Ημερομηνία έναρξης: 20 Σεπτεμβρίου 2022 

Τα δια ζώσης μαθήματα απαρτίζονται από ολιγομελή τμήματα των 5 ατόμων. Δυνατότητα παρακολούθησης με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και σειρά προτεραιότητας.

Μπορείτε να επιλέξετε τον δια ζώσης ή διαδικτυακό τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Επίσης μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να εξελίξετε και να εμβαθύνετε την πρακτική σας με τη συμμετοχή σας στα workshops Mind Master Classes