Είστε έτοιμοι για ένα ακόμα Mind Master Class?

Γράφει η
Είστε έτοιμοι για ένα ακόμα Mind Master Class?

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, ώρα 16:00-19:00, πραγματοποιείται το 2ο Mind Master Class 

- αυτή τη φορά θα γίνει ΜΟΝΟ διαδικτυακά, λόγω της μεγάλης έξαρσης των κρουσμάτων.

Σε αυτό το workshop θα μελετήσουμε το δεύτερο στάδιο της Πρατυαχάρα και τα οφέλη του. Θα μιλήσουμε διεξοδικά για το Νου (manas-citta-buddhi-ahamkara) με προσέγγιση από το φιλοσοφικό σύστημα της Βεδάντα και τις τρεις όψεις της φύσης του νου (guna) από τη φιλοσοφία της Σάνκυα.

Θα διδαχθούμε τεχνικές διαλογισμού για να μάθουμε πώς να διατηρούμε την ισορροπία μας ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στο εξωτερικό περιβάλλον ή μέσα στο νου μας. Θα μας δοθούν επίσης "γιογκικά εργαλεία" για να μετακινηθούμε από την ενστικτώδη αντίδραση στην ενσυνείδητη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διδασκαλία και τους στόχους αυτού του προγράμματος μπορείτε να δείτε στο site μου εδώ.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στείλτε μου ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για οποιαδήποτε απορία έχετε είμαι φυσικά στη διάθεσή σας. 

Το κόστος συμμετοχής είναι 25€.

Με αγάπη και εκτίμηση

Swami Nirvikalpa

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2021 Swami Nirvikalpa - Olga Alexiou, All rights reserved.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: