Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα: σας περιμένω για workshop και διαλογισμό καλοσύνης!

Γράφει η
Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα: σας περιμένω για workshop και διαλογισμό καλοσύνης!

Αγαπητοί φίλοι Χαρι Ομ,

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 1 & 2 Οκτωβρίου, γίνεται το 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα με αφιέρωμα στην καταπολέμηση της βίας, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδας. Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου, έχω διατελέσει πρόεδρος στο παρελθόν και στηρίζω τις δραστηριότητες του από το ξεκίνημα του, έχοντας συμβάλλει και στην ίδρυση του.

Σκοπός του Συλλόγου και των δράσεών του είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αρχές της Γιόγκα. Δίνεται, παράλληλα, σε όλους μας η ευκαιρία να μοιραστούμε μεταξύ μας με μαθητές και δασκάλους τις γνώσεις και την αγάπη μας για τη Γιόγκα

Με μεγάλη χαρά θα συμμετέχω κι εγώ στο Φεστιβάλ το Σάββατο 1/10 στις 19:30 με το Workshop "Οι πέντε πυλώνες της μη βίας" και ο "διαλογισμός καλοσύνης".

Είναι ένα διαδραστικό workshop, όπου θα συζητήσουμε για τους πέντε πυλώνες της μη βίας, σύμφωνα με τη διδασκαλία του Μαχάτμα Γκάντι. Θα δούμε επίσης τρόπους με τους οποίους μπορούμε, στην καθημερινότητά μας, να συνεισφέρουμε στην "θετική συναισθηματική οικολογία" του πλανήτη. Και θα ολοκληρώσουμε με "ομαδικό διαλογισμό καλοσύνης", ώστε να συμβάλλουμε στην ενίσχυση των αισθημάτων της αγάπης, καλοσύνης και συμπόνοιας τόσο για τον εαυτό μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο για τον πλανήτη μας.

Είναι χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας τα πολύτιμα μαθήματα της αρχαίας σοφίας των δασκάλων μου

 Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένουμε!

Σουάμι Νιρβικάλπα

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2022 Swami Nirvikalpa - Olga Alexiou, All rights reserved.