Ξεκινάμε και πάλι!

Γράφει η
Ξεκινάμε και πάλι!

Ήρθε ο καιρός να τα πούμε και πάλι από κοντά!

Ένα περίεργο, διαφορετικό, ελπίζω όμορφο στις στιγμές του καλοκαίρι μας αποχαιρετά. Μαζευόμαστε και πάλι, οργανώνουμε τη ζωή μας και ψάχνουμε τις διαδρομές μας. Σε αυτή την αναζήτηση προετοιμάζω την πρώτη μας συνάντηση της χρονιάς, στις 19/9, στον Μαραθώνα, στο Zen Villa Schinias, έναν φιλόξενο, υπαίθριο, Covid Free χώρο, για να ξανασμίξουμε και να μιλήσουμε για τη νέα διδακτική χρονιά. 


Συγκεκριμένα:

  • 11:00-13:00 θα σας παρουσιάσω τους νέους διδακτικούς στόχους ανά έτος και θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να λύσουμε όλες σας τις απορίες για τα μαθήματα διαλογισμού
  • 13:0.0-14:00 θα φάμε ένα γευστικό vegeterian μεσημεριανό
  • 14:00-15:00: θα συζητήσουμε σε βάθος για τα Γιάμα - Νιγιάμα, τις 5+5 στάσεις/ συμπεριφορές του διαλογισμού
  • 15:00-17:00: θα ακολουθήσουν πρακτικές χαλάρωσης, Πραναγιάμα και ένας απογευματινός διαλογισμός.

Σας περιμένω με χαρά και αγάπη! Για να συζητήσουμε, να βρεθούμε, να διαλογιστούμε και να δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διαλογισμό για να ανταπεξέλξουμε στις προκλήσεις, νέες και παλιές, της ζωής μας. 


Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και υπάρχει μια συμμετοχή 20 ευρώ/ άτομο για την ενοικίαση του χώρου και το φαγητό.


Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τις εξωτερικές συναθροίσεις και οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Το πρόγραμμα μαθημάτων της νέας χρονιάς για το κάθε έτος σπουδών διαλογισμού περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μαθημάτων δια ζώσης με ολιγομελή τμήματα των 4 ατόμων και online μαθήματα.


Έχω επίσης συμπεριλάβει ένα νέο μάθημα Διαλογισμός για Όλους, κάθε Τετάρτη στις 20:15, online. Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε όλους, είτε έχουν προηγούμενη εμπειρία στο διαλογισμό ή το mindfulness είτε βρίσκονται στο ξεκίνημα τους. Σε αντίθεση με το 4ετή κύκλο σπουδών αυτά τα μαθήματα δεν απαιτούν τη δέσμευση του έτους ή της τρίμηνης ενότητας και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με το μήνα.

Στα μαθήματα αυτά θα ανακαλύψουμε ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε διαλογισμό ανεξάρτητα από το πόσο αγχωμένοι ή στρεσαρισμένοι νιώθουμε ή από το χρόνο που έχουμε να διαθέσουμε για το εαυτό μας, από την ηλικία, το φύλο ή τη σωματική μας κατάσταση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να εξασκηθούμε με μια κατάλληλη μέθοδο, ώστε ο διαλογισμός να γίνει ένα εργαλείο για την βελτίωση της σωματικής-νοητικής υγείας και της καθημερινότητας μας. 


Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα διαλογισμού μπορείτε να βρείτε εδώ.

event programme sep 2021 2

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Χάρι Ομ φίλοι μου!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2021 Swami Nirvikalpa - Olga Alexiou, All rights reserved.