Συμβουλές φροντίδας του εαυτού μας

Γράφει η
Συμβουλές φροντίδας του εαυτού μας

Αυτές τις μέρες χρειάζεται να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας περισσότερο από ποτέ.

Περνάμε μια περίοδο όπου η προσαρμοστικότητα είναι από τις βασικές αρετές που πρέπει να αναπτύξουμε. Ταυτόχρονα χρειάζεται να εστιάσουμε στην φροντίδα, του εαυτού μας και της οικογένειάς μας καθώς και να τρεφόμαστε σωστά, να είμαστε ήρεμοι, να αποφεύγουμε συνθήκες που μας δημιουργούν στρες. 
Σας στέλνω εδώ κάποιες συμβουλές από πράγματα που κάνω συστηματικά και ξέρω ότι βοηθούν. Με την ευχή να είστε γαλήνιοι, χαρούμενοι και υγιείς!

Φτιάξτε τη διάθεσή σας με γιόγκα!

Πατήστε εδώ και δείτε ένα άρθρο που έχω στη σελίδα μου www.nirvikalpa.gr με απλές πρακτικές που βελτιώνουν τη διάθεσή μας. 

Πρακτικές αναπνοής για τη διαχείριση του στρες

video

Δείτε ένα video όπου σας δείχνω μια από τις καλύτερες πρακτικές αναπνοής για τη διαχείριση του στρες! Κάντε κλικ εδώ για να το δείτε και γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube (Swami Nirvikalpa - Modern Yogic Lifestyle) για να δείτε και άλλα αντίστοιχα. 

Βάλτε την αρωματοθεραπεία στη ζωή σας!

aromatherapy

Διαλύστε κάποιες σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια και χρησιμοποιήστε τα για μασάζ, εισπνοές, το μπάνιο σας ή καύση στις ειδικές συσκευές.
Για τη χαλάρωση και την απομάκρυνση του στρες βοηθούν πολύ τα έλαια από: χαμομήλι, λεβάντα, πατσουλί, βαλεριάνα, γιασεμί, περγαμόντο, τριαντάφυλλο, ylang ylang, γεράνι, ρίγανη.

 

Copyright © 2020 Swami Nirvikalpa, Olga Alexiou, All rights reserved.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: