Το Αγκια τσάκρα

Γράφει η
Το Αγκια τσάκρα

Θέλω να μιλήσουμε εδώ για το έκτο τσάκρα, το "Ajna", το οποίο αντιστοιχεί στην κορυφή της σπονδυλικής στήλης.

Το εστιακό του σημείο βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια μας ή αλλιώς το τρίτο μάτι. Οι γιόγκι πιστεύουν ότι αυτό είναι η έδρα της διαίσθησής μας και της ανώτερης γνώσης. Και είναι με αυτό το "μάτι" που μπορούμε να δούμε πολύ πιο πέρα ​​από τον περιορισμένο υλικό κόσμο, τον οποίο βλέπουμε με τα φυσικά μας μάτια. Θεωρείται ο πύργος ελέγχου του συστήματος των τσάκρα καθώς σχετίζεται με τη διεύρυνση της επίγνωσης και με τη νοητική καθαρότητα - διαχείριση.  

Όταν κάνουμε πρακτικές για το συντονισμό και την εξισορρόπηση του Άγκια Τσάκρα, αναπτύσσουμε διορατικότητα, αρχίζουμε να "βλέπουμε καθαρά" και εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας σοφία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, να δούμε τη ζωή μας με σαφήνεια και να διακρίνουμε τα επόμενα καλύτερα βήματα στη ζωή μας. Σταδιακά μας οδηγεί σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο επίγνωσης και στο να βιώσουμε ένα αίσθημα εσωτερικής ειρήνης.

Εδώ θα βρείτε δύο διαλογισμούς για το Άγκια τσάκρα ή τρίτο μάτι (κέντρο των φρυδιών).
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2022 Swami Nirvikalpa - Olga Alexiou, All rights reserved.